Inredning- den roligaste delen av renoveringen

Vi är många inredningsentusiaster och faktum är att fler och fler svenska hem är stylade in i minsta detalj, intresset för inredning är stort och marknaden blomstrar vilket också medför att inredning har blivit billigare med åren.

När man renoverar ett hus så tvingas vi oftast att leva i ett byggkaos som tär på humöret och i värsta fall relationen, men när man väl kommer förbi de allra drygaste partierna så börjar man kunna skönja ljusningen och då är det dags att börja inreda.

Inredningen är utan tvekan den roligaste delen av renoveringen och idag kan man hitta såväl ny som sekundär inredning i butiker och online. Inredning är högst personligt och vi är väldigt kräsna när det kommer till just det, ta därför god tid på dig när du ska välja den inredning som du vill ha. Det är lätt att man köper på sig saker som nästan motsvarar det man egentligen vill ha för att det man egentligen vill ha är lite för dyrt. Men, tyvärr så brukar det resultera i att man inte heller blir riktigt nöjd, därför är det alltid bättre att spara till det man verkligen vill ha. Det blir både billigare och bättre.

Behöver du tips och inspiration så kan du hitta det i flera stilsäkra inredningsmagasin och på Pinterest som är en sajt med ett outtömligt bildarkiv, att hämta inspiration från flera källor kan ge dig en spännande och unik inredning i det nyrenoverade hemmet.

Nu är det modernt med vita väggar och även om det kan verka sterilt och tråkigt så är det en utmärkt fond att arbeta utifrån, dekorera med textilier, lampor, tavlor och hyllor så kommer ditt hem att upplevas som färgstarkt. Tyger och dekoration är betydligt mycket lättare att byta ut än att måla om hela väggar och rum. Du kan hitta snygga, trendiga och kvalitativa tyger till riktigt bra priser hos Allinterior, färglägg ditt hem precis så som du vill ha det.